Pokretne stepenice kod Importanne-a napokon rade

Pokretne stepenice kod Importanne-a napokon rade

(Zatvoren silazni trak postao je stvar prošlosti)

Silazni i uzlazni krak pokretnih stepenica, u sklopu građevine Importanne centra, s jučerašnjim su danom (19. prosinca) konačno puštene u pogon. Time je dovršena druga faza popravka pokretnih stepenica koje povezuju Trg Ante Starčevića s autobusnim terminalom ZET-a s južne strane Glavnog kolodvora, a samim time je i okončan planirani završetak radova.

Iz Gradskog ureda za prostorno uređenje, izgradnju grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet javljaju da je stepenice Končareve proizvodnje popravio ovlašteni servis te ih je pregledao ovlašteni. Kao potvrdu toga, iz Ureda su nam proslijedili Izvješće o pregledu i ispitivanju pokretnih stuba Zavoda za integralnu kontrolu d.o.o. (ZIK), dokument u kojem su detaljno popisani obavljeni radovi.

Tvrde kako pokretne stepenice (unatoč suprotnim tvrdnjama iz uprave Importanne centra) ispunjavaju zakonske propise, ispravne su i u funkciji kako bi se građani grada Zagreba njima nadalje neometano koristili.

Iz spomenutog gradskog ureda još jednom upućuju ispriku svima zbog dugotrajne nemogućnosti korištenja stepenica i zahvaljuju na strpljenju i razumijevanju tijekom procesa njihova dovođenja u funkciju. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni