Podjela besplatnih ZG vrećica

Podjela besplatnih ZG vrećica

(Foto: Grad Zagreb)

Za kućanstva s područja mjesnih odbora Hrelić, Jakuševec i Mičevec, u subotu i nedjelju 23. i 24. rujna 2023., dijele se besplatne ZG vrećice za razdoblje od sljedećih 6 mjeseci, priopćeno je iz Gradske uprave. Besplatne vrećice dijele se slijedom Zaključaka o preuzimanju obveze plaćanja cijene javne usluge prikupljanja komunalnog otpada za korisnike usluge s područja Mjesnog odbora Jakuševec i Hrelić, te naselja Mičevec.

Korisnici s područja Hrelića i Jakuševca vrećice mogu preuzeti za svoje kućanstvo temeljem predočenog računa Zagrebačkog holdinga/Čistoće i osobne iskaznice. Korisnici s područja Mičevec vrećice mogu preuzeti za svoje kućanstvo/kućni broj uz predočenje osobne iskaznice.

Vrećice je moguće i naknadno preuzeti u poslovnici Zagrebačkog Holdinga na adresi Ulica grada Vukovara 41 od ponedjeljka 25. rujna do zaključno 25. listopada 2023.

Popis adresa u MO Hrelić koje ostvaruju pravo na besplatne vrećice nalazi se ovdje.
Popis adresa u MO Jakuševec koje ostvaruju pravo na besplatne vrećice nalazi se ovdje.

Građani iz navedenih mjesnih odbora i naselja će moći preuzeti 100 besplatnih vrećica (4 x 20 L / tjedno za svako kućanstvo, odnosno 10 paketa s po 10 vrećica za miješani komunalni otpad) na 3 lokacije od 8 do 13 sati prema sljedećem :

Subota i nedjelja, 23. i 24.9.2023., 8-13 sati
Lokacija podjele: MO Jakuševec – Gata 1
Za korisnike s područja MO Hrelić i MO Jakuševec, dok korisnici s adrese Karla Metikoša mogu vrećice preuzeti u nedjelju (pogledati posljednji termin).

Subota, 23.9.2023., 8-13 sati
Lokacija podjele: NK Klas, Mičevec
Za korisnike s područja Mičevec

Nedjelja, 24.9.2023., 8-13 sati
Lokacija podjele : Karla Metikoša 2, sjeverna strana zgrade uz Hrvatsku lutriju
Isključivo za korisnike s adrese Karla Metikoša.

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni