Podjela besplatnih ZG vrećica za stanovnike Hrelića, Jakuševca i Mičevca

Podjela besplatnih ZG vrećica za stanovnike Hrelića, Jakuševca i Mičevca

(Foto: Grad Zagreb)

Za kućanstva s područja mjesnih odbora Hrelić, Jakuševec i Mičevec, u subotu i nedjelju 18. i 19.3.2023, bit će organizirana podjela besplatnih ZG vrećice za razdoblje od sljedećih 6 mjeseci. Vrećice se dijele slijedom Zaključka o preuzimanju obveze plaćanja cijene javne usluge prikupljanja komunalnog otpada za korisnike usluge s područja Mjesnog odbora Jakuševec i Hrelić, te naselja Mičevec

Korisnici s područja Hrelića i Jakuševca vrećice mogu preuzeti za svoje kućanstvo temeljem predočenog računa Zagrebačkog holdinga/Čistoće i osobne iskaznice. Korisnici s područja Mičevec vrećice mogu preuzeti za svoje kućanstvo/kućni broj uz predočenje osobne iskaznice

Vrećice će biti moguće i naknadno preuzeti u poslovnici Zagrebačkog Holdinga na adresi Ulica grada Vukovara 41 od ponedjeljka 20.3.2023..

Popis adresa u MO Hrelić koje ostvaruju pravo na besplatne vrećice nalazi se ovdje.

Popis adresa u MO Jakuševec koje ostvaruju pravo na besplatne vrećice nalazi se ovdje

Građani iz navedenih mjesnih odbora i naselja će moći preuzeti 100 besplatnih vrećica (4 x 20 L / tjedno za svako kućanstvo, odnosno 10 paketa s po 10 vrećica za miješani komunalni otpad) na 3 lokacije od 8 do 13 sati:

Subota i nedjelja, 18. i 19.3.2023., 8-13 sati

Lokacija podjele: MO Jakuševec

Za korisnike s područja MO Hrelić i MO Jakuševec, dok korisnici s adrese Karla Metikoša mogu vrećice preuzeti u nedjelju (pogledati posljednji termin).

Subota, 18.3.2023., 8-13 sati

Lokacija: NK Klas, Mičevec

Za korisnike s područja Mičevec

Nedjelja, 19.3.2022., 8-13 sati

Lokacija: Karla Metikoša 2, sjeverna strana zgrade uz Hrvatsku lutriju

Isključivo za korisnike s adrese Karla Metikoša.

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni