Počinje Zoolimpijada

Počinje Zoolimpijada

Zoolimpijada započinje 2. siječnja i trajati će do 12. siječnja, a namjenjena je školarcima od drugog do šestog razreda. Svakodnevno u igrama može sudjelovati do 24-ero djece, a program  započinje u 9 sati i traje do 15 sati.

Zagrebački Zoološki vrt i ove godine priprema edukativno-natjecateljski program „Zoolimpijada“ u kojem kroz razne igre i druženja sa životinjama djeca mogu upoznati životinjski svijet. Zoolimpijada započinje 2. siječnja i trajati će do 12. siječnja, a namjenjena je školarcima od drugog do šestog razreda. Svakodnevno u igrama može sudjelovati do 24 djece, a program  započinje u 9 sati i traje do 15 sati. S obzirom da igre dnevno traju šest sati, Zoološki vrt je za sve sudionike pripremio užinu, piće i slatki desert. Grupu će voditi dva edukatora, a djeca će se natjecati kroz pet igara u kojima će upoznavati svijet životinja, pripremati voćne obroke za lemure, pronalaziti gorilu i razvijati svoje vještine kroz igru i druženje.

Zoološki vrt je pripremio i dodjelu medalja za sudionike Zoolimpijade. Ulaznice za sudjelovanje se prodaju po cijeni od 70 kuna, a mogu se kupiti u info centru Zoološkog vrta-Životinjskom kutku na adresi Vlaška 105. Više informacija o Zoolimpijadi možete doznati na stranicama Zoološkog vrta http://zgzoo.com/hr/.

(zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni