Počinje Zagreb Indoors: Čilić zbog ozlijede morao odustati

Počinje Zagreb Indoors: Čilić zbog ozlijede morao odustati

Kvalifikacije za deseto jubilarno izdanje ovog turnira nisu prošle dobro za hrvatske tenisače koji su sudjelovali zbog renkinga ili na temelju pozivnica, no nažalost nisu uspjeli izboriti glavni ždrijeb

PBZ Zagreb Indoors počinje sa susretom Litvanca Ričardasa Berankisa i Slovaka Lukaša Lacka na centralnom terenu danas u 14 sati. Meč dana bit će u 17 sati između našeg Borne Ćorića i Ukrajinca Sergija Stahovskija, osvajača Zagreba 2008. godine.

Kvalifikacije za deseto jubilarno izdanje ovog turnira nisu prošle dobro za hrvatske tenisače koji su sudjelovali zbog renkinga ili na temelju pozivnica, no nažalost nisu uspjeli izboriti glavni ždrijeb. Najbliži drugom kolu bio je Zagrepčanin Nikola Mektić, koji je uvjerljivo dobio prvi set sa 6:1 protiv drugog nositelja kvalifikacija Uzbekistanca Faruka Dustova, ali je nakon gubitka tie-breaka u drugom setu, potpuno popustio i izgubio i treći set.

Marin Čilić, prvi nositelj turnira ipak je morao odustati od sudjelovanja zbog ozlijede ramena jer oporavak ide sporije nego što se očekivalo. Čilić tako neće uspjeti obraniti prošlogodišnji naslov koji je bio četvrti trofej Indoorsa u njegovoj karijeri. Poziciju prvog nositelja preuzeti će Ivo Karlović,  27. tenisača svijeta.

Ulaznice za glavni turnir, koji je na rasporedu od 2. do 8. veljače, po popularnim cijenama od 20 do 50 kuna mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima te putem interneta. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni