Počinje Zagreb Auto show 2016.

Počinje Zagreb Auto show 2016.

Na manifestaciji Zagreb Auto show 2016. sudjeluju i vodeći hrvatski ali i svjetski proizvođači električnih automobila Rimac i Doking, a spominju se i 3 vice premijere, 30-ak hrvatskih premijera, 31 marka automobila i 6 marki motora

Zagreb Auto show 2016. je 14. međunarodni salon automobila, gospodarskih vozila, motocikala i prateće industrije, a održat će se od 5. do 10. travnja na Zagrebačkom velesajmu. Ulaznice za Zagreb Auto show se prodaju po cijeni od 35 kuna i uključuju prigodni katalog. Ulaznica za učenike, studente i umirovljenike iznosi 25 kuna, a obiteljska 90 kuna. Organizaciju Zagreb Auto show-a čine turistička zajednica grada Zagreba u suradnji sa gradom Zagrebom, a na 70.000 kvadrata, svoje će automobile predstaviti više od 200 izlagača.

Na manifestaciji Zagreb Auto show 2016. sudjeluju i vodeći hrvatski ali i svjetski proizvođači električnih automobila Rimac i Doking, a spominju se i 3 vice premijere, 30-ak hrvatskih premijera, 31 marka automobila i 6 marki motora. Pripremljena su različita događanja, pa će tako posjetitelji moći odraditi probne vožnje, auto-moto slalom, karting utrke, a održat će se i oldtimer show te izbor zvijezde salona. Auto show će trajati šest dana, a vikend će ponovno biti u centru pozornosti kada se očekuje najviše posjetitelja.

Organizatori podsjećaju da je Zagreb Auto show svakako događaj koji ne bi trebali propustiti, a izravnom komunikacijom i snagom osobnog kontakta uživo spaja ponudu i potražnju, stvarajući neponovljivu auto moto scenu, punu noviteta, strasti i glamura.

Program izlaganja možete pogledati ovdje.

(ZG magazin)

 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni