Počinje sanacija šetnice Dubravkin put

Počinje sanacija šetnice Dubravkin put

»Vjerujem svojim suradnicima i vidimo se ovdje za dva mjeseca da sa zadovoljstvom konstatiramo da je sve uređeno«, dodao je gradonačelnik komentiravši kako će ovo biti jedna od najljepših gradskih šetnica

U društvu sa suradnicima, predstavnicima podružnica Holdinga i Hrvatskih šuma, gradonačelnik Milan Bandić jučer je obišao i »prekontrolirao« šetnicu Dubravkin put, na cijeloj dionici do Cmroka, koja je znatno oštećena nakon obilnih kiša i olujnog nevremena.

»Zahvaljujem svima koji su ukazali na ovaj problem. Krajem 2011. sanirali smo šetnicu, no velike oborine kao i neredovito održavanje učinili su svoje«, rekao je gradonačelnik najavivši početak sanacije i uređenja Šetališta.

»Hrvatske šume će napraviti svoj dio posla, Vodoopskrba i odvodnja svoje, Zrinjevac svoje. Vjerujem svojim suradnicima i vidimo se ovdje za dva mjeseca da sa zadovoljstvom konstatiramo da je sve uređeno«, dodao je gradonačelnik komentiravši kako će ovo biti jedna od najljepših gradskih šetnica, na kojoj će se majke s djecom, osobe s invaliditetom i trudnice šetati kao po Jelačić placu. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni