Počinje revizija novčane pomoći umirovljenicima

Počinje revizija novčane pomoći umirovljenicima

Postupak revizije novčane pomoći umirovljenicima za 2015. godinu provodit će se od 9. ožujka do 4. travnja svaki radni dan od 8 do 6 sati

Sukladno Odluci o socijalnoj skrbi, Grad Zagreb, Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom isplaćuje mjesečno novčanu pomoć umirovljenicima, državljanima Republike Hrvatske s prebivalištem u Zagrebu, čiji ukupni mjesečni prihod ne prelazi 1.500 kuna. Prema navedenoj Odluci Ured je obvezan, najmanje jednom godišnje, preispitati postojanje uvjeta za korištenje pomoći za sve korisnike.

Postupak revizije novčane pomoći umirovljenicima za 2015. godinu provodit će se od 9. ožujka do 4. travnja svaki radni dan od 8 do 6 sati, u Odjelu za socijalnu skrb, Nova cesta 1, i to za umirovljenike koji ostvaruju inozemnu mirovinu te za umirovljenike s hrvatskom mirovinom čija prezimena počinju slovima A do K.

Od 7. do 30. travnja u istom terminu provodit će se postupak revizije novčane pomoći za umirovljenike s hrvatskom mirovinom čija prezimena počinju slovima L do Ž.

Svi korisnici pomoći obaviješteni su pismenim putem o vremenu i mjestu provođenja navedenog postupka te su dobili popis potrebne dokumentacije koju trebaju dostaviti.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona 6101-816. (zagreb.hr / zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni