Počinje 23. turnir Grand Prix Croatia

Počinje 23. turnir Grand Prix Croatia

Međunarodni karate turnir Grand Prix Croatia održati će se 18. i 19. siječnja u organizaciji Karate kluba Samobor te pod pokroviteljstvom Grada Samobora, Hrvatskog karate saveza i Zajednice sportskih udruga i saveza Zagrebačke županije.

To će biti 23. Grand Prix Croatia, a na turniru se očekuje dolazak ponajboljih karatista iz 15 zemalja svijeta te više od 1 200 natjecatelja.

Na prošlogodišnjem Grand Prixu Croatia sudjelovalo je 1 428 sportaša iz 152 kluba iz 19 europskih zemalja.

Organizatori ističu kako će ovaj turnir biti posljednja provjera za kadete, juniore i mlađe seniore pred kojima je nastup na prvenstvu Europe koje će se održati u Portugalu od 7. do 9. veljače 2014. godine.

Ove će se godine po prvi puta organizirati i nastup osoba sa zdravstvenim poteškoćama na Grand Prixu Croatia.

(zg-magazin)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t