Počeo Interliber

Počeo Interliber

Na ovogodišnjem Interliberu biti će više od 250 izlagača, koji će predstaviti brojne nove naslove, knjige. Od poznatih stranih književnika gostovati će Deborah Harkness, Florence Hartmann i F. William Engdahl.

Međunarodni sajam knjiga i učila Interliber, Sajam glazbe i multimedije te Infogamer otvoren je danas na Zagrebačkom velesajmu. Riječ je o tri sajma koja će biti otvorena do nedjelje, 16. studenog. Na ovogodišnjem Interliberu biti će više od 250 izlagača, koji će predstaviti brojne nove naslove, knjige. Od poznatih stranih književnika gostovati će Deborah Harkness, Florence Hartmann i F. William Engdahl.

I ove će se godine na Interliberu dodjeliti nagrada V.B.Z-a za najbolji neobjavljeni roman godine, a dodjeliti će se i nagrada Ovca u kutiji za najbolju hrvatsku slikovnicu. Organizirati će se brojne književne radionice, okrugli stolovi i predavanja.

Ovogodišnji 37. međunarodni sajam knjiga i učila održava pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Hrvatske. Ulaz na Interliber je besplatan za sve posjetitelje.

Na Sajmu glazbe i multimedije u paviljonu 7a posjetitelje očekuju brojne prezentacije glazbala i profesionalne audioopreme, edukativne radionice za glazbenike profesionalce i amatere. Tamo će biti oko 105 izlagača na oko deset i pol tisuća četvornih metara. Sajam Infogamer će se održati u paviljonima 8, 8a i 9, a za taj će se sajam plaćati ulaznice po cijeni od 30 kuna.

(zg-magazin)