Počela naplata parkinga na novim parkirališnim mjestima

Počela naplata parkinga na novim parkirališnim mjestima

Tako je zona naplate proširena u Vukovićevoj ulici, Gradišćanskoj ulici (od Prilaza baruna Filipovića do Selske ulice), u Prilazu baruna Filipovića (od Selske do Vodovodne ulice) i u Selskoj ulici (od Ilice do Prilaza baruna Filipovića). Novouređena parkirališna mjesta su uvrštena su u III. zonu naplate. Parkirališta u Bulatovoj i Buconjićevoj ulici i u Bosanskoj ulici (od Ilice do Buconjićeve ulice) su uvrštena u II. zonu naplate.

Podružnica Zagrebparking izvjestila je na svojim internetskim stranicama kako je jučer uvedena kontrola i naplata parkiranja na novim javnoparkirališnim površinama. Tako je zona naplate proširena u Vukovićevoj ulici, Gradišćanskoj ulici (od Prilaza baruna Filipovića do Selske ulice), u Prilazu baruna Filipovića (od Selske do Vodovodne ulice) i u Selskoj ulici (od Ilice do Prilaza baruna Filipovića). Novouređena parkirališna mjesta su uvrštena su u III. zonu naplate. Parkirališta u Bulatovoj i Buconjićevoj ulici i u Bosanskoj ulici (od Ilice do Buconjićeve ulice) su uvrštena u II. zonu naplate.

Djelatnici Zagrebparkinga će vršiti kontrolu i naplatu parkiranja na ovim parkiralištima radnim danom od 7 do 20 sati te subotom od 7 do 15 sati. Cijena parkiranja u II zoni za jedan sat iznosi 3 kune, a za III. zonu 1,50 kunu.

Svi korisnici koji zadovoljavaju uvjete mogu kupiti povlaštenu mjesečnu ili višemjesečnu parkirališnu kartu na blagajnama podružnice Zagrebparking u Šubićevoj ulici 40/3 i u Centru za korisnike Zagrebačkog holdinga, Avenija grada Vukovara 41. Cijena povlaštene mjesečne parkirališne karte iznosi 40 kuna za II zonu te 25 kuna za treću zonu.

(zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni