Počela jubilarna, 10. sezona usluge Segway City Tour Zagreb

Počela jubilarna, 10. sezona usluge Segway City Tour Zagreb

S prvim danom proljeća, u ponedjeljak 21. ožujka, otvorena je 10. sezona jedinstvene turističke usluge – Segway City Tour Zagreb koja ove godine obilježava jubilarnu godinu poslovanja te postaje jedina zagrebačka i hrvatska turistička atrakcija ove vrste s desetogodišnjim kontinuitetom.

Naime, ova najstarija i prva ovakva usluga u Hrvatskoj, još od 2007. godine uveseljava zagrebačke posjetitelje, omogućujući im da vožnjom kroz naš glavni grad, savladaju tehniku upravljanja samobalansirajućim osobnim transporterom i na taj način dožive ovo nesvakidašnje iskustvo.

Prema komentarima posjetitelja, usluga zauzima sam vrh na listi aktivnosti portala TripAdvisor® na kojem je, nakon 5 uzastopnih certifikata izvrsnosti, uvrštena u njihovu Kuću slavnih (Hall of Fame). Također, dobitnica je i Croatian Superbrands priznanja.

Podsjećamo, turistička usluga Segway City Tour Zagreb, svečano je predstavljena 2007. godine u hotelu Esplanade Zagreb i u samo nekoliko mjeseci postala je vodeća zagrebačka atrakcija. Vožnje se organiziraju svakodnevno u pratnji instruktora te uz prethodnu obuku, a korisnici mogu birati između nekoliko ponuđenih programa u trajanju od 50 do 180 minuta. Dvije su lokacije polaska – hotel Esplanade Zagreb i hotel The Westin Zagreb, a većina zagrebačkih hotela, hostela i privatnih iznajmljivača uvrstila je ovu uslugu kao dodatnu i atraktivnu ponudu svojim odmorišnim i poslovnim gostima. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni