Pobjedom nam slovačkim Tatranom Zagrebaši potvrdili ulazak u Final four

Pobjedom nam slovačkim Tatranom Zagrebaši potvrdili ulazak u Final four

Rukometaši PPD-a Zagreb su utakmicom 17. kola SEHA Gazprom lige u utorak u »Kutiji šibica« u presudnom dvoboju za plasman na Final Four svladali slovačku ekipu Tatran Prešov 34:26 (16:13).

Zagrebovi rukometaši Zagrebaši nastupili su bez Ivića, Stevanovića, Šebetića i Vujića pa je u prvi plan upao mladi vratar Arian Jović te sjajno iskoristio priliku sa čak 9 obrana u prvom dijelu. Zagreb je na krilima njegovih obrana i  pogodaka Markovića koji je prvi dio završio sa 5 pogodaka kao i Domagoj Pavlović brzo stigao do prednosti od 4 gola (7:3) da bi na poluvremenu na semaforu stajalo 16:13.

U drugom dijelu Tatran je krenuo malo bolje ali već sredinom poluvremena Zagreb je opet ubrzao tempo, a prednost je polako rasla sve do na kraju velikih +8 (34:26). Pavlović je utakmicu završio sa 6 pogodaka, Marković završio na 5, Mandalinić dodao 3 u drugom dijelu dok je Arian Jović utakmicu završio sa 11 obrana. Krok je na drugoj strain zabio 6 pogodaka, Hrstka je dodao 5.

(Seha / ZG-m)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t