Pobjeda Zagreba i oproštaj Mandića

Pobjeda Zagreba i oproštaj Mandića

Ova je pobjeda bila i najljepši završetak karijere za Miroslava Mandića, 37-godišnjeg igrača Zagreba, koji se odlučio oprostiti od aktivnog igranja ragbija. Mandić je osvajač juniorskog i seniorskog prvenstva Hrvatske, dugogodišnji je reprezentativac Hrvatske, a posebno je bio cijenjen među suigračima ne samo u svom klubu već i u ostalim klubovima.

Ragbi klub Zagreb i Mladost sastali su se u posljednjem kolu ovogodišnjeg Prvenstva Hrvatske na stadionu u Rudešu. Ovoga su puta Zagrebaši bili bolji od gradskih rivala, a pobjeda nije bila upitna niti u jednom trenutku utakmice. Kod Zagrebaša valja izdvojiti odličnu igru kapetana Luke Jureška i Filipa Mijića, najboljeg strijelca ovogodišnjeg Prvenstva. Konačni rezultat bio je 22:12 za Zagreb.

Ova je pobjeda bila i najljepši završetak karijere za Miroslava Mandića, 37-godišnjeg igrača Zagreba, koji se odlučio oprostiti od aktivnog igranja ragbija. Mandić je osvajač juniorskog i seniorskog prvenstva Hrvatske, dugogodišnji je reprezentativac Hrvatske, a posebno je bio cijenjen među suigračima ne samo u svom klubu već i u ostalim klubovima. Dokaz tome je i gesta koju su napravili igrači Mladosti, koji su prije početnog udarca darovali Mandića.

Ragbijaši Zagreba u subotu su se baš poput brojnih hrvatskih sportaša, uključili u akciju prikupljanja pomoći za stradale u poplavama. Tijekom subote cijeli dan se skupljala pomoć u prostorijama kluba za stradale u poplavama.

(zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni