Plivački klub Mladost poziva mlade na upis u novu sezonu

Plivački klub Mladost poziva mlade na upis u novu sezonu

PK Medveščak nakon ljetne je stanke započeo s upisima u novu sezonu 2017./2018. Od ovog tjedna, tj. početka nove školske godine, na Zimskom plivalištu Mladost, Trg Krešimira Ćosića 10, stručno osposobljeni treneri PK Medveščak provode testiranja znanja plivanja i upise u svoje programe. Testiranja se tijekom rujna provode svakim radnim danom (od ponedjeljka do petka) u 17:30 sati. Tijekom ostatka godine testiranja se provode uz prethodni dogovor na broj +385 99 7328 032 ili na mail.

Testiranja se vrše u kupaćem kostimu ili kupaćim gaćicama, a sa sobom je potrebno ponijeti ručnik, sušilo za kosu i obuću za bazen. Očekuje se da dijete može samostalno preplivati 20 metara bilo kojom tehnikom ili načinom. Ukoliko je dijete zadovoljilo kriterije provjere znanja plivanja, obavlja se upis u PK Medveščak.

U program plivačke škole PKM upisuju se djeca od 5 do 8 godina starosti i ovisno o znanju plivanja svrstavaju se u odgovarajuće grupe, dok je program usavršavanja plivačkih tehnika PKM namijenjen je djeci i mladima od 8 do 18 godina, koji žele pravilno naučiti plivati sve tehnike.

Cilj je PK Medveščakmeđu najmlađima popularizirati plivanje te stvoriti zdrave sportske navike, jer plivanje kao sportska aktivnost utječe na pravilan psihofizički razvoj i zdravlje mladog organizma. Kroz trening, druženje i igru stječu se nova motorička znanja i vještine.

Svi zainteresirani za upise trebaju se najprije prijaviti putem online obrasca na, dok se dodatne informacije kao što su termini treninga, nalaze na internetskim stranicama Plivačkog kluba Medveščak. Organizatori zaključuju, kako  što kvalitetnijih uvjeta za trening i igru, broj polaznika je ograničen! (Zg-magazin)