Plenković zadovoljan izborom Mislava Hermana za predsjednika zagrebačkog HDZ-a

Plenković zadovoljan izborom Mislava Hermana za predsjednika zagrebačkog HDZ-a

(Foto: HDZ)

„Podsjećam, HDZ je stranka koja trenutno ima povjerenje u čak 50 % gradova, općina i županija i s tim ciljem idemo na izbore u svibnju”, istaknuo je Plenković

Ivana Vranješ

Na unutarstranačkim izborima 22. studenoga ginekolog Mislav Herman je izabran za predsjednika zagrebačke Gradske organizacije HDZ-a. Najavio je da će se kandidirati i za gradonačelnika Zagreba ukoliko to odluče unutarstranačka tijela.

Uoči zajedničke sjednice Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a predsjednik Vlade i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković sinoć se osvrnuo i na unutarstranačke izbore.

Na upit novinarke ZG-magazina Plenković je komentirao izbor Mislava Hermana za predsjednika zagrebačkog HDZ-a.

„Čestitam svim novoizabranim čelnicima naših gradskih, županijskih i općinskih organizacija. Mislim da je Mislav Herman, koji je dosad bio predsjednik jednog od naših područnih odbora u gradu Zagrebu, bio i sjajan kandidat za novoizabranog čelnika gradske organizacije“, rekao je Plenković. Uvjeren je da će Herman s članstvom HDZ-a prionuti nad pripremama za lokalne izbore na koje, kako je rekao, HDZ ide s ambicijama na županijskim, gradskim i općinskim razinama.

„Podsjećam, HDZ je stranka koja trenutno ima povjerenje u čak 50 % gradova, općina i županija i s tim ciljem idemo na izbore u svibnju”, istaknuo je Plenković.

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni