Planule ulaznice za ukrajinsku izvedbu Oršara u Lisinskom

Planule ulaznice za ukrajinsku izvedbu Oršara u Lisinskom

Najljepša baletna bajka, Orašar, P.I. Čajkovskog rasprodala je tri dana Lisinskog

U rekordnom vremenu planulo je gotovo 6.000 ulaznica za balet Orašar koji će održati u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog 15, 16. i 17. prosinca 2019. u izvedbi baletne trupe Ukrajinski klasični balet.

Cijene ulaznica iznose od 180 do 350 kuna i u utorak je u prodaji još ostalo svega tristotinjak slobodnih mjesta za četvrti baletni spektakl.

Iz Lisinskog poručuju da nikada u povijesti grada Zagreba nije jedna baletna predstava u tri dana uspjela okupiti toliki broj posjetitelja.

Trupa Ukrajinski klasični balet (Ukrainian Classical Ballet) u koreografiji Valerija Petroviča Kovtuna, posebno raskošnim uprizorenjem pretvorit će Lisinski u najljepšu i najveću baletnu pozornicu Zagreba i Hrvatske, najavili su u Lisinskom. (ZG-m)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t