“Planule” paket ulaznice za obljetničke koncerte Parnog valjka

“Planule” paket ulaznice za obljetničke koncerte Parnog valjka

Foto: Ljubo Zdjelarević

No ulaznice za pojedinačni koncert još su dostupne

Paketa ulaznica za obljetničke koncerte Parnog Valjka u Domu sportova više nema, i to ponovno! Nakon što su još u srpnju promotivni ‘early bird’ paketi ulaznica rasprodani rekordnom brzinom, nestao je i novi kontingent paketa pušten u prodaju 1. listopada.

Parni Valjak ovog prosinca slavi – znamo, a znate i vi! Dva različita koncerta, dva dana za redom, dvije dvorane Doma sportova – 18. prosinca akustičnim koncertom u maloj dvorani legendarni Parni Valjak proslavit će 20 godina najprodavanijeg albuma uživo iz hrvatske diskografije – Bez struje: Live in ZeKaeM, a 19. prosinca u velikoj dvorani Doma sportova 40 godina postojanja benda. Dvije strane velikog benda, dva fantastična koncerta, i zaista ih nitko ne želi propustiti! Nakon što su još u srpnju promotivni paketi ulaznica planuli u samo pet dana zbog velikog interesa paketi su ponovno pušteni u prodaju, no i novi kontingent rasprodan je i to prije svih očekivanja! Interes za koncerte Parnog Valjka uvijek je velik, no ovo je premašilo i sva očekivanja organizatora.

Iako paketa ulaznica za oba koncerta više nema, ljubitelji domaćeg rock sastava još uvijek mogu pogledati njihov nastup – ulaznice za pojedinačne koncerte još su dostupne. Mogu se nabaviti u Dirty Old Shopu, Rockmarku, Dallas Recordsu, na svim prodajnim mjestima Eventima i na www.eventim.hr po cijeni od 150 kuna za akustični koncert u maloj dvorani Doma sportova i 130 za električni koncert u velikoj dvorani. No ne čekajte dugo – na ovim tulumima bit će gužva! (zg-m)