Plan preseljena osnovaca iz pet oštećenih škola

Plan preseljena osnovaca iz pet oštećenih škola

Učenici osnovnih škola oštećenih u potresu, čiji objekti neće biti spremni za rad i prihvat učenika prvog dana školske godine 2020./2021., odnosno od 7. rujna 2020. godine, nastavu pohađati u osnovnim školama koje nastavu organiziraju u jednoj smjeni.

Riječ je o ukupno pet škola – OŠ Bukovac, OŠ dr. Ivan Merz, OŠ Miroslava Krleže, OŠ Petra Zrinskog i OŠ Vugrovec-Kašina čiji će učenici biti raspoređeni u 16 drugih škola.

Plan preseljenja i datumi završetka sanacije oštećenja osnovnih škola oštećenih u potresu koje neće biti spremne za rad prvog dana školske godine 2020./2021 nalazi se na ovoj poveznici (.docx).

Odgojno-obrazovni rad za sve ustanove bit će organiziran u dvije smjene, priopćeno je iz Gradskog ureda za obrazovanje.

Poručuju kako su pri izradi plana premještaja u obzir su uzete prostorne mogućnosti svih škola te potrebe i prava učenika na obrazovanje pod jednakim uvjetima, što podrazumijeva i organiziranje programa produženog boravka u spomenutim školama. Planovi preseljenja i organizacije odgojno-obrazovnog rada od sljedeće školske godine izrađeni u suradnji s ravnateljima svih ustanova, napominju iz Ureda. (ZG-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni