Plaće u vrtićima kasnile “zbog informatičkih poteškoća”

Plaće u vrtićima kasnile “zbog informatičkih poteškoća”

Predstavnici Stožera civilne zaštite Grada Zagreba dana su izvijestili su da je u posljednja 24 sata u Zagrebu potvrđena infekcija kod 27 osoba. Među zaraženima je dvoje učenika osnovnih škola te je mjera samoizolacije posljedično izrečena za 44 učenika i jednu učiteljicu.

U Zagrebu je trenutno 478 aktivnih slučajeva, a 1304 osoba se nalazi u samoizolaciji.

Zamjenica gradonačelnika doc. dr. Olivera Majić izvijestila je prisutne o novim informacijama u svezi preseljenja građana u hostel Arena, a čiji su domovi oštećeni u potresu.

»U hostel je do danas preseljeno 186 osoba, a od sutra kreće druga faza preseljenja koja je vezana za prilagodbu smještenih sugrađana. Djelatnici gradskih ureda, volonteri Crvenog križa te pomoćno osoblje stoje im na raspolaganju kako bi boravak naših građana bio što ugodniji«, zaključila je zamjenica.

Na novinarski upit o tome zašto su plaće odgojiteljima u vrtiću zakasnile, zamjenica Majić poručila je kako je došlo do informatičko – tehničkih poteškoća, a plaće su u međuvremenu isplaćene djelatnicama, pa je dodala kako se uime Grada ispričava svim zaposlenicama budući da su svjesni složenosti i tereta rada s najosjetljivijima i najmlađima zbog aktualne epidemiološke situacije. (zg-mag)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni