“Plac mljac” ponovno na tržnici Trešnjevka

“Plac mljac” ponovno na tržnici Trešnjevka

Od ponedjeljka, 1. srpnja do nedjelje, 7. srpnja 2019. na tržnici Trešnjevka ponovo se održava originalni gradski festival “Plac mljac!”

Organizatori obećavaju posebnu atmosferu, odličnu hranu i piće te glazbu s puno dobrih vibracija i opuštene ljetne zabave.

Na Plac siže ugledni zagrebački kuhar Krunoslav Majcen s bogatom ponudom “izvorno hrvatskih” specijaliteta – štruklima, šnenoklama, sendvičima s pršutom i crnom slavonskom svinjom na roštilju. Bit će tu i brze hrane, a moći će se probati i razni kokteli.

Kroz svih sedam dana od 19 do 24 sata posjetitelje će zabavljati: Trešnjevački fakini sa svojim glazbenim fakinarijama i špelancijama, Zgroove s dozom popa, funka i R’n’B-a, jazz veterani Three Colours of Jazz poznati po staromodnom zvuku i evergreenima te Money2 sa svojim izvedbama pop, rock, soul i funk hitova.

Na Trešnjevku stižu i mlade zvijezde The Voicea Karla Krmpotić i Ana Bustruc, potom “najviši glazbenik među odbojkašima”, gitarist i pjevač Matej Mudrovčić Mudri, kao i mladi duo AcousticYes.

Duo Intense nastupa s “intezivnim” pop, blues i jazz standardima, a Nika Turković oduševit će posjetitelje svojim sjajnim vokalom. Trnje Live Acoustic već 14 godina širi dobru vibru i energiju zbog čega je s njima uvijek ludo zabavno, a kada na binu stupi naš omiljeni Latinoamerikanac Ricardo Luque, latinoamerička fiesta jednostavno je – zagarantirana. (zg-mag)