Peticija da se dio Radmanovačke pripoji Mjesnom odboru Siget

Peticija da se dio Radmanovačke pripoji Mjesnom odboru Siget

Udruga građana Siget organizira prikupljanje potpisa za peticiju kojom bi se stanovnici djela Radmanovačke koja pripada Mjesnom odboru Klara izjasnili o pripojenju MO Siget.

Naime, još 2015. godine predstavnici građana su predali zahtjev sa peticijom, ali je dokumentacija završila u ladici.

Podsjetimo, još u rujnu prošle godine stanovnici Radmanovačke obratili su se MO Siget te se sada ponovno predaje njihov zahtjev. MO Siget je ubrzo nakon toga jednoglasno donio odluku da se slaže s tim prijedlogom i svoj su zaključak uputili Vijeće gradske četvrti Novi Zagreb – zapad. Nedostajalo je još mišljenje vijećnika MO Klara, koji su, prema tvrdnjama iz MO Siget, jednoglasno odbili zahtjev građana, ali se nažalost nisu udostojili o tome obavijestiti građane, a VGČ Novi Zagreb – zapad to još nije razmatralo na svojoj sjednici.

Stoga su u MO Siget odlučili u suradnji s građanima tog djela Radmanovačke krenuti u prikupljanje potpisa s obzirom da njihova djeca pohađaju školu i vrtić u Sigetu, kao što pripadaju i Domu zdravlja na Aveniji Većeslava Holjevca.

Potpisivanje se odnosi na stanovnike koji stanuju na slijedećim adresama:

  •   Radmanovačka od broja 1-35
  •   Radmanovačka od broja 2-26
  •   Siget 19-19D

Građani mogu potpisati peticiju u prostorijama MO Siget, Radmanovačka 39 u slijedećim terminima:

  •   Ponedjeljak 01.10. od 18-19 sati
  •   Srijeda 03.10. od 18-19 sati
  •   Srijeda 10.10. od 18-19 sati
  •   Ponedjeljak 15.10. od 18-20 sati

IZ MO Siget napominju da će stanovnici biti obaviješteni i putem plakata, a neki stanovnici su se ponudili za skupljanje potpisa od vrata do vrata. Oni mogu preuzeti liste u ponedjeljak. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni