Peti međunarodni badmintonski turnir “Servus”

Peti međunarodni badmintonski turnir “Servus”

U sklopu dvorane bit će moguće kupiti pivo i kavu po promotivnim cijenama te o trošku organizatora pojesti nezaobilazan grah, jelo koje je obilježilo prethodna izdanja i mnogima utopilo tugu od poraza…

U Prirodoslovnoj školi Vladimira Preloga, Ulica grada Vukovara 269 u subotu i nedjelju 29. i 30. siječnja održat će se peti po redu Servus, međunarodni badmintonski turnir.

Iako u prosjeku bilježi preko 100 turnirskih prijava, Servus je poznat upravo po ravnomjerno raspoređenim jakosnim kategorijama što garantira adekvatnu konkurenciju svakom sudioniku.

Ovo izdanje Servusa imat će čak pet jakosnih kategorija u muškom singlu: ELITE, A, B, C i D. Ženski singl trebao bi također imati: ELITE, A, B, C i D, a sve parske kategorije bit će: ELITE, A, B i C.

Ovo izdanje ujedno je postavilo rekord sa čak 211 prijava tj. 175 natjecatelja.

Natjecanje počinje u subotu u 14:30 sati, a u nedjelju u 09:00 ujutro.

Načelno, „Elite“ skupinu čine bivši profesionalci/natjecatelji te aktivni juniori. Njima se po želji mogu priključiti jači rekreativci. „A“ skupinu čine igrači i igračice koji aktivno treniraju nekoliko puta tjedno i natječu se na turnirima. “B“ igrači/ice su igrači spremi pofajtati se sa svakim, ali još nisu dorasli A igračima ili jednostavno ne žele toliko ulagati u svoju igru. „C“ igrači/ice su oni koji tek stupaju na turnirsku scenu, koji treniraju ili igraju 6+ mjeseci. Prvi put u povijesti igrat će se i “D” razina. To su igrači kojima bi ovo bio prvi turnir, igraju par mjeseci ili još uvijek upijaju vještine ovog sjajnog sporta. To su rekreativci u potrazi za dobrom zabavom te potrošnjom kalorija uz natjecateljski štih.

Prijavnine za pojedinačne kategorije iznose 65/70 kuna, a parske iznose 40/45 kuna po suigraču. Prvi iznos odnosi se na uplatu prijavnine na račun kluba s opisom „SERVUS, prezime(na), kategorija“, a drugi na prijavninu na licu mjesta. Račun kluba možete pronaći pri dnu klupske stranice na kojoj se nalazite.

Na turniru će po povlaštenim cijenama biti moguće kupiti badmintonsku opremu brenda Pacific koji će ujedno sponzorirati nagradni fond.

U sklopu dvorane bit će moguće kupiti pivo i kavu po promotivnim cijenama te o trošku organizatora pojesti nezaobilazan grah, jelo koje je obilježilo prethodna izdanja i mnogima utopilo tugu od poraza. Uz to, tu su kolačići i voće.

Detalji o prijavama dostupni su na ovoj poveznici. (zg-magazin)