Pčelarsko društvo «Zagreb» organizira besplatni tečaj pčelarstva

Predavanja se izvode kroz četiri tematske cjeline. Nakon završenog teorijskog dijela tečaja izvodi se praktični dio kroz rad na pčelinjaku u Zagrebu

Pčelarsko društvo «Zagreb» i u ovoj godini organizira  besplatni tečaj iz osnova pčelarenja (Mala škola pčelarstva). Tečaj počinje 14.siječnja 2013. u 17 sati u prostorijama «Tribina grada Zagreba» na Kaptolu 27. Ovo je već peta godina zaredom da PD «Zagreb» organizira ovakav besplatni tečaj koji je otvoren za sve zainteresirane građane. Tečaj se održava pod pokroviteljstvom Ureda za poljoprivredu i šumarstvo grada Zagreba.

Predavanja se izvode kroz četiri tematske cjeline. Nakon završenog teorijskog dijela tečaja izvodi se praktični dio kroz rad na pčelinjaku u Zagrebu. Pored već naznačenog termina početka tečaja nastava iz tematskih cjelina održava se 15.01., 16.01. , 17.01.2013. u 17 h te 4. i 5. veljače u 18,00 sati na naznačenoj adresi.

Iz Pčelarskog društva «Zagreb» pozivaju sve zainteresirane građanke i građane, buduće pčelarice i pčelare da se jave na mail Društva ili samo dođu na početak tečaja kada će se obaviti evidencija polaznika, podjela materijala, prvo predavanje i informacije za nastavak tečaja. Detaljne informacije mogu se dobiti i u prostorijama Pčelarskog društva Zagreb, Našička 16, četvrtkom u 18,00 kada se održavaju tribine o radu Pčelarskog društva «Zagreb» ili kod voditelja tečaja mr. sc. Nenada Strižaka na tel. 091/549 1557.

Tko zna, možda će medonosno zanimanje jednog dana postati nova plodonosna profesija polaznika tečaja. (zg-magazin)