Pčelarski tečaj uspješno savladalo 34 branitelja

Pčelarski tečaj uspješno savladalo 34 branitelja

Ove godine tijekom tečaja organizirao se i poseban dio edukacije o izradi i primjeni kozmetike na bazi pčelinjih proizvoda na koji su se uključile i supruge hrvatskih branitelja

Gradski ured za branitelje, temeljem prošlogodišnjeg iskustva i velikog odaziva hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Grada Zagreba, u suradnji sa Udrugom za kreativni socijalni rad i Hrvatskim apiterapijskim društvom i ove godine je organizirao besplatni tečaj pčelarstva. Dio polaznika od prošle godine se aktivno uključio u Hrvatsko apiterapijsko društvo u sklopu kojeg je formirana pčelarska sekcija.

Bavljenje pčelarstvom pozitivno djeluje na psihičko i fizičko zdravlje polaznika, a naročito je važno jer pruža mogućnost samozapošljavanja ili dodatnog prihoda kroz proizvodnju i prodaju pčelinjih proizvoda.

Ove godine tijekom tečaja organizirao se i poseban dio edukacije o izradi i primjeni kozmetike na bazi pčelinjih proizvoda na koji su se uključile i supruge hrvatskih branitelja.

Interes za uključivanje u tečaj je bio iznimno velik te su popunjeni predviđeni kapaciteti tečaja u vrlo kratkom roku, te će se isti nastaviti i slijedeće godine.

Diplome o završenom tečaju preuzeti će ove godine 34 polaznika, u petak, 06. prosinca 2019., u 11 sati na Zagrebačkom velesajmu, Avenija Dubrovnik 15, pav. 6, prilikom predstavljanja projekta Pčelarski tečaj za hrvatske branitelje u sklopu Sajma zdravog življenja. (ZG-m)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t