Pavičić Vukičević se provozala sljemenskom žičarom

Pavičić Vukičević se provozala sljemenskom žičarom

Tvrdi da je žičara sigurna, ali…

Obnašateljica dužnosti gradonačelnice Zagreba i kandidatkinja Stranke rada i solidarnosti za gradonačelnicu Jelena Pavičić Vukičević u ponedjeljak je na svom Facebook profilu objavila snimku vožnje u novoj sljemenskoj žičari. Zaključila je da je žičara sigurna.

»Žičara je sigurna! Svi sudionici tehničkih pregleda u čiju domenu spada upravo statika i sigurnost građevine i opreme žičare su bezrezervno potvrdili njezinu sigurnost u koju sam se i sama uvjerila«, navela je Pavičić Vukičević.

Kaže da se redovito voze testne vožnje, ali da »žičara još ne može biti u komercijalnoj uporabi, iako se ona vjeruje da će uskoro biti.

»Do sada smo ishodili osam uporabnih dozvola i čekamo još samo jednu za koju nam je potrebna potvrda Sanitarne inspekcije Državnog inspektorata koja na teren izlazi 29. travnja, kada je zakazan zadnji tehnički pregled. Vjerujemo da će naša žičara uskoro biti puštena u uporabu, a naši sugrađani uživati u sigurnoj i ugodnoj vožnji i najljepšem pogledu«, zaključila je kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba.

(ZG-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni