Pavičić Vukičević objavila imena svojih budućih zamjenika

Pavičić Vukičević objavila imena svojih budućih zamjenika

Obnašateljica dužnosti gradonačelnika Zagreba dr. sc. Jelena Pavičić Vukičević u nedjelju, 11. travnja je obavila testiranje na COVID-19 te joj je nalaz pozitivan.

»Testirala sam se na COVID-19, nalaz mi je pozitivan. Određena mi je mjera izolacije u trajanju od deset dana. Trenutno se osjećam dobro, kao i moja obitelj, a svoje obveze nastavit ću obavljati od kuće uz pridržavanje uputa liječnika i epidemiologa«, napisala je na svom Facebook profilu.

Nekoliko sati nakon toga je iz svog doma predstavila‚kandidate za zamjenicu gradonačelnika, ujedno i dvojicu svojih najbližih suradnika na predstojećim lokalnim izborima.

Prvi je aktualni pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje Ivica Lovrić, inače dugogodišnji bliski suradnik pokojnog gradonačelnika Milana Bandića. Lovrić je osim obrazovanja svojedobno bio i prvi čovjek Grada u resorima sporta i kulture, a sudjelovao je i u nekoliko predizbornih kampanja Milana Bandića.

Pavičić Vukičević je istaknula njegov doprinos u obnovi škola nakon potresa.

Drugi je pak arhitekt Otto Barić, direktor trgovačkog centra Westgate kraj Zaprešića i sin poznatog istoimenog nogometnog trenera. Podsjetimo, Barić je prvotno istaknuo i vlastitu kandidaturu za gradonačelnika, ali ju je ubrzo povukao. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni