Pavičić Vukičević – nova predsjednica Bandićeve stranke poručuje: Nećemo se ugasiti!

Pavičić Vukičević – nova predsjednica Bandićeve stranke poručuje: Nećemo se ugasiti!

Jelena Pavičić Vukičević u četvrtak je preuzela funkciju obnašateljice dužnosti predsjednice BM 365 – Stranke rada i solidarnosti.

Dosadašnja potpredsjednica i obnašateljica dužnosti gradonačelnika Zagreba tako je došla na čelo stranke koju je donedavno vodio gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, po kome i nosi ime.

U stranci Bandić Milan 365 – Stranci rada i solidarnosti jučer je održana sjednica Predsjedništva i Koordinacija predsjednika organizacija u gradskim četvrtima Zagreba.

Pavičić Vukičević je novinarima kazala da će odluku o svom kandidatu za gradonačelnika Zagreba donijeti idući tjedan.

»Donijeli smo odluku da ću ja kao jedna od potpredsjednica ove stranke, preuzeti dalje obnašati dužnost predsjednice stranke. To mi je dalo mogućnost da predložim i svoje viđenje narednih aktivnosti«, izjavila je Pavičić Vukičević, a prenosi Glas Istre.

Kazala je da je stranka počivala je na leđima Milana Bandića, a sada imaju potrebu pokazati da su zajedno, da im je važan svaki član.

»Ovo su lokalni izbori na kojima u Zagrebu biramo i članove u Mjesnim odborima i Vijećima gradske četvrti. Dogovorili smo se da su svi predsjednici organizacija nositelji liste. Imaju potpunu autonomiju predložiti svoje liste na svim razinama organiziranja i kao Predsjedništvo smo se dogovorili da ćemo tu autonomiju ispoštivati«, objasnila je Pavičić Vukičević.

Poručila je da mora razočarati sve one koji čekaju da se ova stranka ugasi, ili one koji čekaju da ova stranka promijeni ime.

»Nekima je smetalo zašto stranka nosi ime po živome čovjeku, sada nekima smeta zašto stranka nosi ime po preminulom predsjedniku, odnosno po preminulom čovjeku. To ime i prezime je i dio našeg identiteta«, rekla je Pavičić Vukičević.

Nije htjela komentirati hoće li ona biti kandidat stranke za gradonačelnicu Zagreba jer ne želi predjudicirati i utjecati na članove stranke, piše Jutarnji list. (ZG-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni