Parni valjak izdao novi singl ususret obljetničkim koncertima

Parni valjak izdao novi singl ususret obljetničkim koncertima

»Prolazi sve, samo naša ljubav ne, zar ne!«, poručio je Hus fanovima Parnog valjka uz premijeru pjesme koja je, kako kaže, »za sve naše prijatelje koji nas prate godinama«

Na Drugom programu Hrvatskog radija u četvrtak se premijerno zavrtio novi singl Parnog valjka – Prolazi sve zar ne? Singl je pušten uoči velikih obljetničkih koncerata koje će sastav održati u zagrebačkom Domu sportova. Riječ je o jednoj pravoj rokerskoj pjesmi koja se u trenu uvukla pod kožu fanova legendarnog Valjka, a posjetitelji električnog koncerta uskoro će ju moći čuti uživo.

Iza sastava je 40 godina karijere, no Parni valjak i dalje s jednakim zadovoljstvom priprema iznenađenja za svoje obožavatelje. Ususret velikim obljetničkim koncertima u maloj i velikoj dvorani Doma sportova kojima se u bendu neizmjerno vesele, izdali su novi singl i ponovno oduševili svoju vjernu publiku. »Prolazi sve, samo naša ljubav ne, zar ne!«, poručio je Hus fanovima Parnog valjka uz premijeru pjesme koja je, kako kaže, »za sve naše prijatelje koji nas prate godinama«.

Koncerti Parnog valjka u maloj i velikoj dvorani Doma sportova na kojima će Valjak, uz novi singl, tisuće i tisuće fanova oduševiti i nezaboravnim starim hitovima, približavaju se, a ulaznice polako, ali sigurno – nestaju! Nakon što su paketi ulaznica za oba koncerta dva puta puštani u prodaju i oba puta rasprodani prije svih očekivanja, slično očekuje u ulaznice za pojedinačne koncerte. Više od 80 % ulaznica za akustični koncert 18. prosinca već je rasprodano, a vrlo brzo planut će i ulaznice za električni koncert koji je zakazan za samo dan kasnije! Zato, ako ovog prosinca želite slavit uz svoj Parni Valjak, ulaznice nabavite – što prije!

Ulaznice za rođendanska slavlja Parnog valjka dostupne su po cijeni od 150 kuna za akustični koncert u maloj dvorani Doma sportova i 130 kuna za električni koncert u velikoj dvorani. (zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni