“Parni valjak” – dvodnevni koncert za 40 godina postojanja

“Parni valjak” – dvodnevni koncert za 40 godina postojanja

Foto: Ljubo Zdjelarević

Iza njih je 40 godina karijere, 18 studijskih albuma, 18 singlova, 5 live albuma, 5 kompilacija i nebrojeno mnogo koncerata, no impresivnije od tih impresivnih brojki emocije su koje kao lavina krenu dvoranom sa svakom pjesmom, na svakom koncertu

Ovog prosinca tisuće fanova Parnog Valjka uživat će na zagrebačkim koncertima svog omiljenog benda – dva dana za redom! Veliko dvodnevno slavlje velikana hrvatskog rocka započet će 18. prosinca akustičnim koncertom u maloj dvorani Doma sportova. Odmah idućeg dana, 19. prosinca, proslava se nastavlja električnim koncertom u velikoj dvorani. Dvije godišnjice, dva dana, dva različita koncerta, dvodnevno slavlje – bit će nezaboravno, najavljuju organizatori.

Akustičnim koncertom Parni valjak će proslaviti 20 godina postojanja najprodavanijeg live albuma hrvatske diskografije Bez struje: live in ZeKaeM, a dan poslije, električnim koncertom – 40 godina postojanja benda.

Iza njih je 40 godina karijere, 18 studijskih albuma, 18 singlova, 5 live albuma, 5 kompilacija i nebrojeno mnogo koncerata, no impresivnije od tih impresivnih brojki emocije su koje kao lavina krenu dvoranom sa svakom pjesmom, na svakom koncertu – bez iznimke, bilo da se radi o rock rifu ili dirljivoj baladi, s Parnim valjkom publika ima sve.

Dugom popisu objavljenih albuma, singlova i kompilacija jedan od naših najdugovječnijih bendova nedavno je dodao još jedno izdanje – 16. listopada u dvije kutije CD-a iz edicije Original Album Collection izdana je kolekcija od ukupno 9 studijskih i 2 live albuma. Savršen presjek kroz dugu i zanimljivu karijeru savršena je uvertira za dugo očekivane koncerte koji se polako, ali sigurno – ipak bliže!

Ulaznice za oba koncerta velikog Parnog valjka dostupne su kroz sustav Eventima po cijenama od 150 kuna za akustični koncert u maloj dvorani i 130 kuna za električni u velikoj dvorani Doma sportova. Paket ulaznica za oba koncerta košta 250 kuna. (zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni