Parni valjak “bez struje” svira dva dana u Lisinskom

Parni valjak “bez struje” svira dva dana u Lisinskom

U palaču glazbe stižu bez struje, jer Parni valjak i danas pršti s tolikom energijom da im struja uopće ne treba!

Poslije niza rasprodanih koncerata u sportskim dvoranama, arenama, klupskim prostorima, u u Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog stiže jedan od najvećih hrvatskih bendova, s dugogodišnjom i veličanstvenom karijerom – Parni valjak. Koncerti će se održati 16. i 17. prosinca.

Osnovan 1975. godine, ovaj je sastav jedan od pokretača čitavog vala rock i pop-rock grupa na ovim prostorima, a u 39 godina karijere iza sebe ima 20-ak studijskih albuma, 15 Porina i ogromnu vojsku obožavatelja u cijeloj regiji. Na ovim našim prostorima Hus se dokazao kao jedan od najboljih autora, Aki kao možda i najbolji vokal, dok je Brk izvrstan gitarist koji i danas, 39 godina nakon osnutka, ne samo da odlično prati trendove u glazbi, nego ih i određuje. Sadašnju postavu čine nezamjenjivi Aki Rahimovski i Husein Hasanefendić Hus, Berislav Blažević Bero na klavijaturama, na gitari Marijan Brkić Brk, Zorislav Preksavec Preksi na basu, a na bubnjevima Dalibor Marinković Dado.

U palaču glazbe stižu bez struje, jer Parni valjak i danas pršti s tolikom energijom da im struja uopće ne treba! Posebice ne u Lisinskom.

Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 120/140/160 kn na blagajni Dvorane ili online www.lisinski.hr. (zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni