“Parada specijalnih vozila poslužila za Bandićev politički marketing”

“Parada specijalnih vozila poslužila za Bandićev politički marketing”

(Foto: zagreb.hr)

Predsjednik kluba nezavisnih zastupnika u zagrebačkoj Gradskoj skupštini Renato Petek osvrnulo se na jučerašnju »paradu« 250 specijalnih vozila na Trgu bana Jelačića.

Okupljanje vozila organizirano je dva sata nakon snažnog potresa kod Petrinje koji se jako osjetio i u Zagrebu.

Petek je ustvrdio da je posrijedi bizarna situacija koja se iskoristila isključivo za političko-promidžbene potrebe zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića.

»Grad i njegove službe moraju efikasno funkcionirati  sukladno protokolima i donesenim aktima u slučajevima kao što je potres i odmah krenuti raditi svoj posao, pomagati stanovnicima, a ne se probijati kroz zakrčene ulice do Trga za potrebe Bandićeve konferencije za medije. U vrijeme dok pomoć treba i Sisačko-moslavačka županija, on organizira smotru kamiona i strojeva. Tko je tu lud!?«, zapitao se Petek u objavi na svojem Facebook profilu.

Dodao je i poveznicu na Facebook grupu Trnsko na kojoj se oglasio i jedan od pripadnika DVD-a Maksmir koji je inače i profesionalni vatrogasac, a koji je smatrao da će ih poslati na ispomoć u stradala područja.

»I tako čekamo mi naređenje da krenemo za Petrinju… Kad ono GRIČ (glavni centar) javlja vratite se u svoje kvartove i raštrkajte i budite viđeni kažu (PAR PUTA PONOVE – PAZITE SAMO DA BUDETE VIĐENI! )…«, napisao je. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni