“Pacijenti iz cijele zemlje dolaze u Zagreb na liječenje i zaslužuju najbolju njegu”

“Pacijenti iz cijele zemlje dolaze u Zagreb na liječenje i zaslužuju najbolju njegu”

Rano ujutro u četvrtak gradonačelnik Milan Bandić, u društvu suradnika i djelatnika KBC-a Zagreb, obišao je klinike na Jordanovcu i u Petrovoj gdje su nedavno završeni radovi asfaltiranja i uređenja okoliša.

Klinički bolnički centar Zagreb je najveća državna bolnica u Hrvatskoj. “Zbog neuređenog okoliša i dotrajalih prilaza na dvije lokacije, u Klinici za plućne bolesti Jordanovac i Klinici za ženske bolesti i porode Petrova, zamolili smo pomoć Grada s kojim inače imamo odličnu suradnju”, rekao je prof. dr. sc. Ante Ćorušić, ravnatelj KBC-a Zagreb. Objasnio je da su u okviru obnove na obje lokacije izvedeni radovi asfaltiranja, postavljene su betonske kanalice i novi rubnjaci, uređeni su pješački pristupi i okoliš te su postavljeni novi deponiji za smeće. Radovi su trajali šest mjeseci, a ukupna investicija Grada iznosi oko 1,5 milijuna kuna bez PDV-a.

Gradonačelnik Bandić je istaknuo da je zadaća Grada omogućiti najveću moguću kvalitetu skrbi u svim zagrebačkim zdravstvenim ustanovama. “Mi ne dijelimo zdravstvene institucije u Zagrebu na one koje su u vlasništvu države i one s kojima upravlja Grad. Pacijenti iz cijele zemlje dolaze u Zagreb na liječenje i zaslužuju najbolju njegu, a naša je obveza pomoći gdje možemo”, zaključio je gradonačelnik. (Zg-magazin)
Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni