Ozlijeđeni 21-godišnjak osumnjičen za podmetanje eksploziva u Stenjevcu  

Ozlijeđeni 21-godišnjak osumnjičen za podmetanje eksploziva u Stenjevcu  

Policijska uprava zagrebačka priopćila je da se u svezu s jutrošnjim podmetanjem eksploziva u Stenjevcu dovodi upravo 21-godišnjak, koji je u eksploziji teško ozlijeđen.

U zagrebačkoj policiji ističu da provode intenzivno kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti eksplozije koja se dogodila jutros u 2.20 sati u Stenjevečkoj ulici, a u kojoj je oštećeno nekoliko vozila.

Podsjećamo, eksplozivnom napravom oštećen je parkirani osobni automobil marke Smart zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu 47-godišnjaka. Jedna je osoba, 21-godišnjak, teško ozlijeđena, a liječnička pomoć pružena mu je u KB Sveti Duh gdje je zadržan na liječenju.

Prilikom eksplozije, uz navedeno vozilo, oštećeno je i teretno vozilo marke Volkswagen zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu trgovačkog društva, osobni automobil marke Volkswagen zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu 58-godišnjakinje te osobni automobil marke Mercedes zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu 23-godišnjaka. (ZG-mag)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni