Otvoreno SP u hrvanju za juniore

Otvoreno SP u hrvanju za juniore

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić otvorio je jučer Svjetsko prvenstvo u hrvanju za juniore koje će trajati do 10. kolovoza, uz prisustvo od gotovo 1000 natjecatelja iz preko 60 zemalja svijeta.

Dan prije toga, uoči Prvenstva, u gradskoj palači Dverce gradonačelnik je primio izaslanstvo Svjetske hrvačke federacije predvođeno predsjednikom Nenadom Lalovićem, te predstavnike Hrvatskog hrvačkog saveza, na čelu s predsjednikom Hrvatskog hrvačkog saveza Vladimirom Bregovićem.

Gradonačelnik je istaknuo kako je Zagreb oduvijek bio sportski grad, te da je Svjetska hrvačke federacija glavnom gradu Hrvatske učinila iznimnu čast, zbog toga što je prije dvije godine u njemu održana smotra najboljih europskih hrvača juniora, a sada se u njemu održava susret najboljih svjetskih juniora. „Želim svim natjecateljima puno uspjeha i da se ugodno osjećaju u našoj metropoli“, poručio je gradonačelnik.

Tom prilikom, predsjednik krovne Svjetske hrvačke federacije FILA-e Nenad Lalović uručio je orden i bedž FILA-e gradonačelniku Bandiću, kao zahvalu za sve što je učinio u promociji hrvanja. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni