Otvoreno 9. izdanje manifestacije “Dvorišta”

Otvoreno 9. izdanje manifestacije “Dvorišta”

(Foto: Grad Zagreb)

U atriju Muzeja grada Zagreba sinoć je, uz koncert mlade glazbenice Nine Herr, otvoreno deveto izdanje manifestacije »Dvorišta«. Ovaj jedinstveni kulturno-turistički projekt nastao je u cilju oživljavanja neiskorištenih potencijala Gornjeg grada i obogaćivanja turističke ponude grada Zagreba.

Organizatori pozivaju građane i turiste da zavire i ove godine iza fasada nekih od najljepših zagrebačkih plača i dožive čarobne ambijente jedinstvenih gornjogradskih Dvorišta. Pozivu se pridružio i zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević, koji je i otvorio manifestaciju.

„Drago mi je što je ovo još jedan od festivala koji su besplatni za građane i turiste i mjesto gdje ljudi na intimniji način mogu upoznati bogatstvo ovog grada“, rekao je Tomašević. Dodao je kako održavanje ovog događanja ima značajan utjecaj na bogatstvo zagrebačke turističke ponude koja obiluje kvalitetnim sadržajem koji se razvija iz godine u godinu.

„Pozivam građane grada Zagreba, ali i cijele Hrvatske kao i turiste da nam se pridruže i iskoriste vrijeme u ovih 12 dana trajanja događanja na šest lokacija dožive jedan drugačiji Zagreb“, naglasio je.

Više o samoj manifestaciji i programu može se pročitati na:

Manifestacija “Dvorišta” ponovno otkriva čarobne ambijente Gornjega grada

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni