Otvoreno 16. Ljeto na Štrosu

Otvoreno 16. Ljeto na Štrosu

Na Strossmayerovom šetalištu podno kule Lotrščak i ove godine vas svakog dana očekuje pregršt događanja i zabave, jer je u četvrtak 26. svibnja započelo još jedno Ljeto na Štrosu koje će potrajati sve do 4. rujna.

Na njemu će i ove godine biti puno koncerata, izložbi, kreativnih radionica za djecu i odrasle, otkačenih predstava s revijom pasa mješanaca, proslave pola Nove godine i još mnogo drugih šaljivih i zabavnih sadržaja. Događanja uglavnom obojena boemskim šarmom će se odvijati svakog dana, od jutarnjih sati do duboko u noć.

Ljeto na Štrosu odvija se podno kule Lotrščak na Strossmayerovom šetalištu pod raskošnim krošnjama divljih kestena. Osim Zagrepčana, redovito okuplja veliki broj turista kojima je Gornji grad jedno od omiljenijih odredišta za zabavu i provod. Tamo je uvijek veselo, jer s dolaskom sunca čitav Gornji grad se pretvara u veliku gradsku pozornicu s nizom koncertnih i kazališnih događanja, organizacijom noćnih tura, kina pod vedrim nebom, zanimljivih sadržaja u dvorištima zagrebačkih palača i obiteljskih vila…

Ljeto na Štrosu nudi za svakoga ponešto. Dobra zabava uz druženje je zagarantirana u prekrasnom ambijentu Gornjega grada.

Više informacija o svim događanjima može se pronaći na internetskoj stranici www.ljetonastrosu.com.

(Zg-maagazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni