Otvorenje sportske zone u zajedničkom dijelu gradskog vrta Stenjevec

Otvorenje sportske zone u zajedničkom dijelu gradskog vrta Stenjevec

Dok je u tijeku EURO 2016. u Francuskoj, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić je otvorio sportsku zonu u zajedničkome dijelu gradskog vrta Stenjevec, a što je uređena u okviru projekta Urbani vrtovi.

Podsjetimo, projekt Urbani vrtovi provodi Grad Zagreb u suradnji s dnevnim listom 24 sata i Radijom Kaj te s partnerima: Zagrebačkom pivovarom, Privrednom bankom Zagreb, Samoborkom, Scheduom, Šaframom, Eco impulsom, OPG-om Marice Jug, Pecinom i Eko Taxijem.

(Zg-magazin)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t