Otvorenje Floraarta odgođeno za četvrtak

Otvorenje Floraarta odgođeno za četvrtak

Zbog olujnog vjetra u Zagrebu, za danas predviđeno otvorenje 54. međunarodne vrte izložbe Floraart na Bundeku, odgođeno je za četvrtak, 16. svibnja. Dodatne informacije dostupne su na službenoj stranici Floraart te na društvenim mrežama Facebook, Twitter.

Kao i svake godine tijekom Floraarta održati će se natjecanje u aranžiranju cvijeća – Hrvatski kup florista i Međunarodno natjecanje učenika srednjih škola, radionice, stručna predavanja. Posjetitelje očekuje bogat kulturno – umjetnički program te program Floragrada koji je namijenjen za naše najmlađe posjetitelje.

Podsjetimo, podružnica Zrinjevac u proteklih 28 godina organiziranja izložbe trudila se educirati posjetitelje i ukazati na važnost očuvanja prirode. Floraart osim što je izložba koja pokazuje raskoš, ljepotu cvijeća i mogućnosti njegova oblikovanja, ujedno je i odgojno-obrazovna izložba. Prati i stvara trendove te svojom atraktivnošću konkurira gradovima razvijene europske vrtlarske tradicije. Također je usmjerena buđenju ekološke svijesti građana, što je i bitna značajka ovogodišnje izložbe koja je orijentirana na ekologiju i održivi razvoj. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni