Otvoreni obnovljeni tereni Nogometnog centra Pongračevo

Otvoreni obnovljeni tereni Nogometnog centra Pongračevo

Riječima Više igrališta, manje gledališta, jučer je u Klanječkoj ulici gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić otvorio obnovljene terene Nogometnog centra Pongračevo.

Radovi na uređenju započeli su u rujnu te je od tada postavljena umjetna trava na četiri terena, postavljena je kompletna oprema s tribinom za 124 mjesta te je izvedena rasvjeta i asfaltiranje unutar kompleksa kruga.

»Ovo je već šesti projekt obnove igrališta u Zagrebu koja se grade u svrhu treniranja i rada mladih ljudi. Tereni s umjetnom travom su se pokazali isplativi jer se mogu koristiti tijekom cijele godine za razliku od prirodnih čija je iskoristivost bila samo tijekom ljetnih mjeseci«, naglasio je, u ime izvođača radova voditelj podružnice ZGH Zrinjevac Igor Toljan.

Gradonačelnik Milan Bandić ispucao je prvi počasni šut

Predsjednici nogometnih klubova NK Sloga Gredelj i NK Šparta Elektra Željko Starčević i Jure Lozić, a koji koriste igralište na Trešnjevci, zahvalili su se gradonačelniku na novom objektu i svemu učinjenom. »Ovo je za nas kao Wembley, presretni smo«, kazali su. (zagreb.hr/zg-magazina.com.hr)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni