Otvoreni 7. Dani Slavonije u Zagrebu

Otvoreni 7. Dani Slavonije u Zagrebu

Gradonačelnik Milan Bandić otvorio je 7. Dane Slavonije u Zagrebu, sajamsku manifestaciju gospodarskog, turističkog, kulturnog i edukativnog karaktera koja se održava na glavnom gradskom trgu.

U šest dana trajanja na sajmu će se predstaviti 75 proizvođača slavonskih delicija i tradicijskih obrta koje okuplja Udruga branitelja proizvođača Panonija. Naglasak je na ljudima koji su u Domovinskome ratu dali veliki doprinos, a nakon rata i dalje doprinose društvenoj zajednici zajedno sa svojim članovima obitelji.

»Slavonci su ljudi tople duše i velikog srca, te su ovdje uvijek dobrodošli! Drago mi je da će naši sugrađani narednih dana uživati u bogatoj gastro ponudi istočnog dijela Lijepe naše i da nastavljamo ovu tradiciju uz obavezno pridržavanje mjera opreza«, kazao je gradonačelnik Bandić.

Predsjednik Udruge branitelja proizvođača Panonija Pavo Baotić izrazio je zadovoljstvo što je usprkos aktualnoj epidemiološkoj situaciji Manifestacija opstala.

»Posebno zadovoljstvo pričinjava nam dolazak gradonačelnika i ostalih visokih uzvanika te veliki interes Zagrepčana za autohtonu slavonsku ponudu. To je ponovna potvrda da radimo dobar posao!«, rekao je.

Miodrag Demo iz Gradskog ureda za branitelje rekao je kako Grad svake godine svojim pokroviteljstvom daje doprinos prezentaciji i prodaji proizvoda. (zagreb.hr)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni