Otvorena web stranica Antikorupcijskog povjerenstva

Otvorena web stranica Antikorupcijskog povjerenstva

Građani svoje sumnje na korupciju u gradskim tvrtkama i institucijama mogu učiniti i putem e-mail adrese: antikorupcija@zagreb.hr

Na web stranicama Grada Zagreba www.zagreb.hr proradio je link na podstranicu Antikorupcijskog povjerenstva Gradske skupštine, a koja će osvježavati dinamikom koju odredi Povjerenstvo. Kako je na današnjoj sjednici Povjerenstva najavila njegova predsjednica Danira Bilić (HDZ), na stranici će se ubuduće objavljivati sažeci  sjednica kako bi se građane informiralo o radu Povjerenstva,  objavit će se Etički kodeks te program za suzbijanje korupcije do 2016. godine koji prije toga još mora usvojiti Gradska skupština.

Član Povjerenstva, Alen Ostojić (HSLS)  rekao je kako ga ljuti što se toliko čekalo na postavljanje linka na web stranici te je ukazao kako je neophodno da se građanima omogući podnošenje prijava putem weba no to će se uskoro riješiti. Građani međutim svoje sumnje na korupciju u gradskim tvrtkama i institucijama mogu prijaviti i putem e-mail adrese: antikorupcija@zagreb.hr.

Povjerenstvo je na zatvorenom dijelu sjednice razmotrilo i tri pristigle prijave građana.  (B. J.)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni