Otvorena međunarodna konferencija “Kondicijska priprema sportaša”

Otvorena međunarodna konferencija “Kondicijska priprema sportaša”

Najboljim kondicijskim trenerom za 2013. godinu proglašen je Mario Tomljanović, donedavni trener hrvatske rukometne reprezentacije i profesor na splitskom Kineziološkom fakultetu, autor brojnih stručnih članaka objavljenih diljem svijeta

Gradonačelnik Milan Bandić otvorio je jutros na Kineziološkom fakultetu najveću međunarodnu konferenciju iz područja kondicijske pripreme sportaša. U pozdravnom govoru istaknuo je važnost sporta i uloge zagrebačkog KIF-a u stvaranju vrhunskih sportaša i postignuća te je najavio nove planove, od kojih je jedan gradnja centra izvrsnosti na ledini pored fakulteta.

Najboljim kondicijskim trenerom za 2013. godinu proglašen je Mario Tomljanović, donedavni trener hrvatske rukometne reprezentacije i profesor na splitskom Kineziološkom fakultetu, autor brojnih stručnih članaka objavljenih diljem svijeta.

12. međunarodna konferencija nastavlja se brojnim teoretskim i praktičnim radionicama. Tako će večeras u 20 sati biti predstavljena nova publikacija– priručnik pod naslovom Judo osnove, autora prof.dr.sc. Hrvoja Sertića i dr.sc. Ivana Segedija.

Ljubitelji nogometa doći će na svoje posljednjega dana konferencije, u nedjelju kada će gostovati Carlos Lalina iz FC Real Madrid, koji će govoriti o postupcima u prevenciji rehabilitacije sportaša. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni