Otvorena je lista želja za sljedeći INmusic

Otvorena je lista želja za sljedeći INmusic

Lista želja nalazi se na službenoj stranici festivala te je moguće upisati čak pet najdražih izvođača

Organizatori INmusic festivala otvorili su listu želja u kojoj posjetitelji mogu upisati svoje glazbene favorite koje bi voljeli vidjeti i čuti na jedanaestom izdanju festivala, nakon ovogodišnjeg jubilarnog festivala koji je bio najveći, najposjećeniji i najspektakularniji do sada.

Sljedeći INmusic održat će se od 20. do 22. lipnja 2016. godine na već dobro poznatoj lokaciji na Otoku mladosti na jezeru Jarun.

Vodeća imena za iduću godinu već su potvrđena, a želje publike svakako će se uzeti u obzir te će pomoći pri odabiru i dogovaranju novih velikih glazbenih izvođača koji će nastupiti na INmusic festivalu. Nastupi prvenstveno ovise o rasporedu turneja izvođača no organizatori jamče kako će se i za jedanaesto izdanje INmusica potruditi osigurati sjajan festivalski program, poručuju organizatori.

Lista želja nalazi se na službenoj stranici festivala (www.inmusicfestival.com) te je moguće upisati čak pet najdražih izvođača.

Ulaznice za jedanaesti INmusic festival već sada se mogu kupiti putem službenog festivalskog web shopa. Redovna cijena ulaznice iznosi 299 kuna (+ troškovi transakcije). Sve dodatne informacije dostupne su na njihovom web stranicama. (zg-m)

Foto: Vedran Metelko

 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni