Otvorena 18. Smotra Sveučilišta

Otvorena 18. Smotra Sveučilišta

Pod geslom “Karijera bez granica” danas je u Boćarskom domu otvorena 18. po redu Smotra Sveučilišta u Zagrebu. Smotra se održava od 14. do 16. studenoga i na njoj će se predstaviti 110 izlagača.

Smotra je tradicionalno namijenjena učenicima završnih razreda srednjih škola i studentima, ali i svima koje zanima nastavak školovanja na zagrebačkome Sveučilištu te na drugim visokoškolskim ustanovama u Hrvatskoj i drugim zemljama Europske unije (EU).

Uz sveučilišne fakultete i akademije, tijekom tri dana na Smotri će se predstaviti i veleučilišta, visoke škole i ostali sudionici iz Hrvatske i inozemstva – Slovenije, Austrije, Velike Britanije, Francuske, Nizozemske, Danske i Njemačke.

Aktivnosti na izložbenim prostorima bit će popraćene i održavanjem panel-diskusija, dviju radionica – Kako tražiti i (naći) posao? i Kako dobro (na)učiti? te triju tribina – Što nas (ne)ograničava, Nastavak sportske karijere u očuvanju zdravlja studenata kroz sveučilišni sport i nastavu tjelesne i zdravstvene kulture te Razlikujemo li kompetencije? (zg-m)

 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni