Otvoren sajam Pravo doba

Otvoren sajam Pravo doba

Na Zagrebačkom velesajmu danas je otvoren sajam za zrele generacije »Pravo doba«, koji će se održavati do 18. svibnja.

Sajam je otvorio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić koji je ujedno i pokrovitelj ovoga sajma.

Na ovogodišnjem petom izdanju našega Pravog doba sudjeluje 85 izlagača iz 10 zemalja, što je u odnosu na prošlu godinu porast od 16 posto, istaknula je direktorica Zagrebačkog velesajma Dina Tomšić. U ova tri dana posjetitelji će moći napraviti mali sistematski pregled, ali i savjetovati se o temama koje su svojstvene u životu osoba u zrelijoj dobi te otkriti neke nove prilike ili hobije za koje možda do sada nisu imali vremena.

Riječ je o prvom specijaliziranom sajmu namijenjenom osobama starijim od 50 godinama, ali i svim drugim generacijama koje žele pripremiti sebe i svoje obitelji za zdravo i aktivno starenje. Posjetitelje očekuje bogat i stručno popratni program, predavanja, besplatne radionice, sistematski pregledi, pjevački i plesački nastupi te bogati izložbeni program na štandovima.

Ulaz na sajam je besplatan.

Organizatori sajma su Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom, Zagrebački velesajam i Zaklada Zajednički put.

Više informacija o ovbogodišnjem sajmu Pravo doba dostupno je na poveznici: https://zg-magazin.com.hr/besplatni-lijecnicki-pregledi-i-radionice-u-sklopu-sajma-pravo-doba/ (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni