Otvoren novi dispečerski centar Radio taxi Zagreb

Otvoren novi dispečerski centar Radio taxi Zagreb

Predsjednik Udruženja Željko Petković tom je prilikom istaknuo kako se modernizacijom dispečerskog centra povećao protok vožnji, te se čekanje dolaska taksija do naručitelja skratilo na svega 5 minuta

Predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba Davor Bernardić jučer je otvorio novi dispečerski centar Radio taksi Zagreb u prostorijama Udruženja auto taksi prijevoznika Grada Zagreba u Ulici Božidara Magovca 55.

Predsjednik Udruženja Željko Petković tom je prilikom istaknuo kako se modernizacijom dispečerskog centra povećao protok vožnji, te se čekanje dolaska taksija do naručitelja skratilo na svega 5 minuta, na zadovoljstvo putnika. Predsjednik Gradske skupštine okušao se u ulozi dispečera te je uspješno odgovorio na poziv naručitelja. Tom prigodom je izrazio zadovoljstvo što je imao priliku otvoriti najmoderniji dispečerski centar u Zagrebu i u ovom dijelu Europe. „ Zadovoljan sam što je Odlukom Gradske skupštine omogućena jeftinija taksi usluga, a još više što je kvaliteta usluge bolja“ rekao je Davor Bernardić. Otvorenju je prisustvovao i HSLS-ov gradski zastupnik Darinko Kosor. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni