Otvoren Klub nastavnika Fakulteta strojarstva i brodogradnje

Otvoren Klub nastavnika Fakulteta strojarstva i brodogradnje

Klub treba među ostalim postati mjesto okupljanja aktivnog nastavnog osoblja i umirovljenika. Međutim Klub će poslužiti i kao mjesto održavanja najraznovrsnijih sastanaka

U utorak 28. siječnja otvoren je Klub nastavnika Fakulteta strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu. Otvaranju su nazočili među ostalim Rektor Sveučilišta u Zagrebu, prof. Aleksa Bjeliš s dvije prorektorice, predsjednica AMAC društava u Hrvatskoj, prof. dr. sc. Jasna Mencer, akademici s FSB-a i drugi uzvanici.

Nazočne je pozdravio dekan prof. dr. sc. Ivan Juraga koji je naglasio važnost otvaranja Kluba koji treba među ostalim postati mjesto okupljanja aktivnog nastavnog osoblja i umirovljenika. Međutim Klub će poslužiti i kao mjesto održavanja najraznovrsnijih sastanaka. U svom izlaganju, prof. dr. sc. M. Franz koji je vodio radove na uređenju Kluba je naglasio da će to biti i mjesto djelovanja AMAC FSB, Kluba bivših studenta tog fakulteta, kao i Hrvatskog DAAD kluba.

U kraćem izlaganju akademik S. Jecić prisjetio se četvorice velikana FSB-a: prof. L. Sorte, prof. D. Bazjanca, prof. F. Bošnjakovića i prof. A. Đuraševića.

Uređenju Kluba pridonijeli su i svojim donacijama gospodarski subjekti.

Brojni uzvanici koji su nazočili otvaranju Kluba po završetku radnog dijela, nastavili su ugodno druženje u lijepo uređenom prostoru. U ovim vremenima, to je sigurno jedna pozitivna vijest.

Fedor Rabačević

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni