Otvoren drugi dio Radničke ceste

Otvoren drugi dio Radničke ceste

Investicija je vrijedna 75 milijuna kuna, a radi se o 1 538 metara prometnice s dva jednosmjerna kolosjeka s tri trake, koja ima vodovod, plinovod, DTK i elektroenergetsku mrežu, pješačku i biciklističku stazu te nadstrešnice na autobusnim stanicama.

Nakon godinu dana radova jučer je otvoren drugi dio Radničke ceste od ulice Koledovčina do željezničke pruge. Investicija je vrijedna 75 milijuna kuna, a radi se o 1 538 metara prometnice s dva jednosmjerna kolosjeka s tri trake, koja ima vodovod, plinovod, DTK i elektroenergetsku mrežu, pješačku i biciklističku stazu te nadstrešnice na autobusnim stanicama.

„Evo nas ovdje nakon godinu dana od kako su započeli radovi. Tako velika investicija u ovo krizno vrijeme svakako nije za zanemariti, ali ovo nije kraj, pred nama je i treća faza, od nadvožnjaka do Petruševca, koju planiramo napraviti iduće godine“, najavio je prilikom otvaranja ovog dijela Radničke ceste zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. Tom prigodom napomenuo je kako je ove godine u planu nastavak radova na Branimirovoj ulici.

(zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni