Otvoren 21. zagrebački sajam ljepote

Otvoren 21. zagrebački sajam ljepote

Najveći regionalni sajam noviteta i trendova u industriji ljepote Beauty&Hair Expo Zagreb danas je na Zagrebačkom velesajmu otvorila zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba Olivera Majić. Sajam na kojem će se prezentirati novi proizvodi i održati brojne edukacije i seminari traje do nedjelje, 10. ožujka.

»Industrija ljepote najbrže raste i ima najveći potencijal, ali ja ne volim reći industrija zato što se ovdje radi o ukupnosti proizvoda i usluga. Također, vi imate ono što neke druge industrije nemaju, a to je emocionalni dio, i umjetnički i kreativni«, rekla je zamjenica Majić u svome obraćanju okupljenim izlagačima. Čestitajući Dan žena, zamjenica je istaknula: »Žene u Zagrebu ne razmišljaju o muškome i ženskome poduzetništvu, o muškome i ženskome obrtu nego kako opstati na tržištu i kako biti još konkurentniji«.

Na ovogodišnjem, 21. Sajmu ljepote sudjelovat će više od 300 izlagača iz 25 zemalja, rekla je direktorica Zagrebačkog velesajma Dina Tomšić.

Kao ovogodišnju novost najavila Tattoo Arenu s najboljim hrvatskim majstorima tetovaže. Svoj šou će na pozornici Sajma izvesti poznati svjetski frizerski stilist Guy Tang.

»Najljepši« sajam ZV-a od početka je poznat kao mjesto okupljanja najpoznatijih svjetskih i domaćih proizvođača i distributera kozmetičkih i frizerskih brendova. Namijenjen je širokoj publici, ali i profesionalcima koji na sajmu izmjenjuju iskustva, ostvaruju kontakte i predstavljaju svoje proozvide i usluge.

Tijekom vikenda održat će se edukativni dvodnevni Hair Show program u paviljonu 8 s nagrađivanim svjetski poznatim frizerskim stilistima: Guy Tang, Kevin Luchmun, Indira Schauwecker, Efi Davies i edukatorima iz regije: Kanso Akademija Zagreb, Sandra – Cookie the Barber, Nikola Radojević, Jovan Bedanski i Ivan Duda.

Održat će se i dva natjecanja u kategorijama najboljih tetovaža te Prvenstvo Hrvatske u osliakvanju tijela (eng. bodypainting).

Beauty&Hair Expo traje do nedjelje, 10. ožujka. Radno vrijeme je od 10 do 19 sati.

Beauty&Hair Expo Zagreb se održava u četiri paviljona Zagrebačkog velesajma (8, 8a, 9 i 11a), na čak 13.500 m2 izložbenog prostora.

Cijena ulaznice iznosi 30 kuna.

Više informacija o sajmu dostupno je na ovoj poveznici. (zg-mag)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni